Logo
0
Lista želja
Nalog
0
Korpa

Svi brendovi

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z


Na Jakov.rs nudimo širok asortiman proizvoda renomiranih brendova koji garantuju kvalitet i pouzdanost. Bez obzira na to šta vam je potrebno, kod nas ćete pronaći proizvode najpoznatijih svetskih i domaćih brendova. Evo pregleda nekih od naših najvećih brendova u različitim kategorijama:

IT Shop


Televizori
Bela Tehnika
Klima Uređaji
Mali Kućni Aparati
Alati
Mobilni Telefoni
Dečije Igračke
Kancelarijska Oprema
Sport i Sportska Oprema
Audio Oprema
Auto i Moto Oprema
Kućni Ljubimci
Zdravlje i Nega

Zašto Kupovati na Jakov.rs?
Na Jakov.rs nudimo proizvode najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, garantujući vam kvalitet i pouzdanost. Naša ponuda obuhvata sve što vam je potrebno za vaš dom, posao i slobodno vreme, a naše konkurentne cene i redovne akcije omogućavaju vam povoljne kupovine.

Za dodatne informacije ili savete pri izboru proizvoda, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 066 8 220 220, emaila info@jakovsistem.com ili posetite našu prodavnicu. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Posetite Jakov.rs i istražite našu bogatu ponudu proizvoda vrhunskih brendova po povoljnim cenama. Kupujte pametno i jednostavno uz Jakov.rs!
Nazad na vrh

Prijavi se za Newsletter

Beograd

Jurija Gagarina 14g lokal 13,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11000 Beograd

Niš

Bulevar Nemanjića 25a, PC Zona III,
lokal 69, 18000 Niš


Saradnja

Za poslovnu saradnju sa kompanijom Jakov Sistem d.o.o. obratite se našem timu putem kontakt e-mail nabavka@jakovsistem.com Pogledaj detaljnije